بیماری لوپوس ارثی است Things To Know Before You Buy
بیماری لوپوس ارثی است Things To Know Before You Buy
Blog Article
با اینکه تغییرات ژنتیکی باعث ابتلای افراد به بیماری لوپوس میشود، اما هنوز ژنی کشف نشده که مسئول بروز علائم بیماری لوپوس سیستمیک، لوپوس پوستی، یا لوپوس ارتیماتوز باشد.
سیستم عصبی مرکزی: لوپوس گاهی اوقات می تواند بر سیستم عصبی مرکزی یا مغز هم تاثیر بگذارد که علائم آن شامل: سر درد، سر گیجه، افسردگی، حواس پرتی، مشکلات بینایی، حملات ناگهانی، سکته یا تغییر رفتار می باشد.
التهابات ناشی از لوپوس می تواند به سیستم گوارش گسترش یابد و به اندام هایی مانند پانکراس و کبد آسیب هایی وارد کند. این بیماری همچنین می تواند باعث نشت پروتئین از روده شود.
سیستم ایمنی بدن شما، پروتئین هایی را با عنوان آنتی بادی تولید میکند که می توانند با عفونت مبارزه کنند.در لوپوس، بدن نیز آنتی بادی هایی را تولید می کندکه به بافت های خودش حمله کنند. ما مطمئن نیستیم که چرا این اتفاق میافتد اما احتمالا به دلیل ترکیبی از عوامل محیطی، هورمونی و ژنتیکی است.
اگزما مالار: اگزماهای پروانه مانندی که اطراف گونه ها و بینی وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ ویژگی های مهدکودک خوب چیست؟
اگر در بدن مادر هر دو نوع آنتی بادی وجود داشته باشد، احتمال اینکه کودکی با لوپوس نوزادی به دنیا آورد بیشتر می شود.
زمانی که این آنتی بادی ها در بدن فرد وجود داشته باشد، خطر لخته شدن خون، سکته و فشار خون ریوی در او بیشتر می شود.
آزمایش های تصویری و پرتو ایکس به پزشک در تشخیص ارگان هایی که تحت تاثیر لوپوس قرار گرفته اند، کمک می کند.
عفونت های معمول شامل: عفونت مجرای ادراری، عفونت های مجرای تنفسی، عفونت مخمر، سالمونلا، هرپس و زونا.
دکتر اولیویا، استادیار گروه پزشکی بیماری لوپوس گرگ روماتولوژی در دانشکده پزشکی ایکان در کوه سینا ، در مصاحبه ای می گوید : “ما دریافتیم که با در پیش گرفتن درمان های متناسب، عمر بیماران مبتلا به لوپوس طولانی تر خواهد شد.
” در واقع آن ها قادر به زندگی با تجربه ی کمتری از معلولیت و عوارض بیماری هستند.”
مراقبتهای قبل از کاشت مو به نقل از بهترین دکترهای کاشت مو در شیراز همهی رنگهای تاتو داینامیک را بشناسید نپوشیدن لباس زیر، چه عوارضی به همراه دارد؟ عوارض نپوشیدن لباس زیر چیست؟ محبوب ترین کرم دور چشم برای رفع تیرگی دور چشم + قیمت چرا در توانبخشی سرطان، درمان لنف ادم اهمیت دارد؟
این مطلب را برای دوستانتان در تلگرام به اشتراک بگذارید مطالب پیشنهادی دکتر سلام